måndag 3 februari 2014

Moderater i panik? - Skrämselpropaganda till landstingspersonalen


Man kan inte låta bli att undra: Har moderaterna drabbats av panik och hjärnsläpp pga opinionsundersökningarna som gång på gång pekar på Alliansens kräftgång? Idag har valledaren för Moderaterna i Stockholms läns landsting, Kristoffer Tamsons, publicerat ett "Öppet brev till dig som jobbar i Stockholms läns landsting" där man framför rena skrämselpropagandan och ger de landstingsanställda följande uppmaning: "Rösta inte fram en vänsterregering...".

Problemet är att detta öppna brev publiceras, inte på Moderaternas hemsida utan på landstingets webb, med SLL:s logotype. (Sannolikt kommer denna länk sluta fungera snart, när det öppna brevet avlägsnats?)

TV-sända reaktioner från förbannad sjukvårdspersonal antyder att (M) i detta fallet har placerat en rejäl skottsalva i den egna foten. Som om inte det vore nog så kommer sannolikt Justitieombudsmannen granska ärendet.

Det är förvånansvärt att den tidigare så hyllade Kristoffer Tamsons står bakom detta, inte minst med tanke på en liknande blunder av en hamburger-VD för inte så länge sedan - vilket faktiskt omnämns i inledningen av Moderaternas öppna brev (!)

Som tur är så har inte hela Alliansen drabbats av hjärnsläpp: personallandstingsrådet Anna Starbrink (FP) är i TV-inslagen föredömligt tydlig i sin kritik av landstingsmoderaternas propagandamiss.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar